maandag 26 maart 2012

Gevonden!

Rond zeven uur vanavond werd aan de tunnel onder het spoor, in de Duitsveldbaan de schat gevonden.

Zowel van 2a als van 2b waren er heel veel kinderen en papa's en mama's op de plaats van afspraak. Samen vonden we het zilveren potje. Het hing hoog in een boom!

Proficiat voor de zoekers en de vinders.

6 opmerkingen:

linus zei

Het was superleuk om de schat mee te zoeken. Papa en mama van Flore, en mama en papa van Ragne, dank voor de goede tips tijdens de zoektocht.

Linus en Liesbeth

Anoniem zei

Wat een spannende avond !!!
Bedankt aan alle tipgevers, bellers, zoekers en gravers. Maar bovenal aan onze lezertjes en hun schitterende meester en juffen.
"Missie geslaagd" zou ik zeggen !!!
Lieve groeten,
fam. Heyde-Dupont

Thibeau zei

Jammer dat we niet kunnen volgen hebben (een maandagavond), Thibeau zal zooo teleurgesteld zijn, toch proficiat aan de goede schatvinders!!! En natuurlijk ook aan de initiatiefnemers voor het zorgen van verslingen van boeken!!!

Anouschka zei

Een fijn avontuur, en morgen nog uitgebreid nagenieten bij de schatverdeling. De schatten hebben hun schat meer dan verdiend! Ze hebben een hele woordenschat bijeen gelezen. Bedankt aan alle schatzoekers, tipgevers, helpers, reporters, en zeker ook aan de uitvinders van het schatlezen.

Anoniem zei

Proficiat aan de schatzoekers en papa Ragne voor al het opzoekwerk!
Hier gaat er ook eentje teleurgesteld zijn, wij hebben het opgraafwerk te laat ontdekt!

Veel plezier bij de verdeling van de schat.

Liesbet

seppe zei

Ik vond het heel leuk om de schat te zoeken, Dagmar ook.dank je wel meester en juffen.
Seppe

Aan de ouders van Ragne, bedankt voor de adressen...en aan Katrien, merci voor het internet :-) naar huis rijden was echt geen optie voor Seppe.